Música poc seriosa (5): Ping-pong CarmenTemps de lectura: 2'

Si no sou molt dels challenges que corren amb més virulència que el Covid-19 però ja no sabeu què fer a casa, allà va una interpretació de l'”Habanera” de Carmen que potser us tindrà ben entretinguts durant uns quants dies. Ja posats, repasseu la sèrie ‘Música poc seriosa‘.

Dies de confinament i dies de tot tipus de reptes… Fa uns quantes jornades que estem tancats a casa i encara queden unes poques més. El consum d’internet es multiplica i les plataformes d’entreteniment estan a punt de cremar totes les pantalles (i els nostres ulls), a més del Whatsapp i totes les aplicacions de vídeotrucada i teletreball conegudes al planeta.

I en aquest panorama de personetes de totes les edats entre quatres parets sembla, com ja s’ha reclamat a través de les xarxes, que les maries de l’escola són les que ens salvaran d’embogir en aquest enclaustrament. A saber: música, plàstica i educació física.

Sembla que les 'maries' de l'escola són les que ens salvaran d'embogir en aquest enclaustrament. A saber: música, plàstica i educació física.Clica per tuitar

Per una altra banda, una gent que diu que està al Congreso ha aprofitat per a atacar la cultura mentre se suposava que agraïen la feina dels agricultors i ramaders. L’etiqueta #YoSoyTitiritero no s’ha fet esperar. La resposta del gran Raphael és de les millors que he trobat a Twitter:

En fi, no perdré el temps amb això. Vaig al que anava.

Si voleu acceptar un repte difícil, un que us portarà desenes d’hores de pràctica fins a aconseguir un resultat similar, allà va la versió de la famosa “Habanera” de Carmen (de Bizet) que els MozART Group presenten sobre els escenaris:

I és que, a més, aquest quartet de corda que es defineix amb el lema “música i humor sublim” acaba de fer 25 anys. Com ells mateixos es presenten: “Existim malgrat la sòbria formalitat de les grans sales de concerts, malgrat l’avorriment de la vida dels músics clàssics, malgrat els fanàtics amants de la música clàssica, malgrat els fans del rock, el rap o el pop que els espanta la música clàssica. Tractem la nostra musa amb ironia humorística i estem segurs que ella no tindrà res en contra.”

Que visquen els titellaires!

 

BONUS TRACK | Si ja heu superat aquest repte o en voleu un de més senzill, no deixeu de mirar aquesta altra perversió d’un altre clàssic, de l’autor que els dóna el nom. Ah, escalfeu la veu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 Shares
Share
Tweet
Share